zaterdag 27 september 2014

Hartige taart


We kunnen heerlijk genieten van het mooie weer, en dan eten we ook lekker salades met een stukje van de bbq en zo. Maar na een tijdje gaat dat toch een beetje nou ja vervelen is niet het goede woord, maar dan missen we de winterkost een beetje.
Niet dat we dan direct stamppot zuurkool willen eten (ze zijn er echt wel die dat ook met 30 graden doen) maar gewoon wat warmers.

hartige taart


En dit is zeer zeker ook warmer als het net uit de oven komt...hartige taart lekker mét vet bladerdeeg, want dat is het lekkerst. Gelukkig vullen wij hem stampvol met groenten en een stukje kipfilet om het nog een beetje gezond te trekken. Wij aten er met z'n vijven van dus de taart was lekker hoog.

Pakje bladerdeeg
1 prei
2 paprika's 
Stukje courgette
3 enkele kipfilets.
Geraspte kaas
3 eieren 
Half pakje room


Hoe meer room je toevoegt hoe langer het duurt in de oven. Er stond nog een half pakje in de koelkast dus die is erin gegaan.